EYLURE INSTAGRAM KONKURRENCE // KONKURRENCE SLUT

“When life gives you lemons, make lemonade”

Skærmbillede 2016-03-27 kl. 13.59.15

Billedet er indbegrebet af alt jeg elsker lige pt, nemlig CITRON!

Showergel, Bodylotion og verdens bedste håndcreme. Crabtree & Evelyn laver de lækreste serier til alt indenfor selvforkælelse. Jeg har fået en “mindre” forelskelse i citron, jeg drikker det i alt, spiser det til næsten alt, mit bland selv slik (som jeg har et rigeligt stort forbrug af) skal være surt og mine cremer mm. skal helst dufte mest muligt af citrus.
Jeg syntes det giver sådan en let, lækker fornemmelse af velvære at dufte af citrus, måske endda lidt sommer fornemmelser?

Crabtree & Evelyn er et oprindeligt amerikansk mærke som nu befinder sig i mange lande og har en masse forskellige produkter indenfor kropspleje, bla. 15 forskellige håndcremer, så mon ikke der skulle være en duft for alle? Min favorit er, hvis i skulle være i tvivl…. Citron 😉
Deres håndcreme med citron er helt klart min favorit, den efterlader hænderne bløde, velduftende og ikke klistrede, hvilket er et must for mig når jeg skal vælge en håndcreme. En håndcreme kan være noget så god, men hvis det tager 4 timer før den suger sig ind i hænderne står jeg af. Derfor er Crabtree & Evelyns Citrus håndcreme fast inventar i min håndtaske.

I kan finde de skønne produkter og mange flere lige HER.

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN OM LÆKRE ØJENVIPPER OG BRYN PRODUKTER FRA EYLURE I MIT TIDLIGERE INDLÆG – VINDEREN FINDES D. 01.04.2016 FIND KONKURRENCEN LIGE HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYLURE INSTAGRAM KONKURRENCE // KONKURRENCE SLUT