POPULÆR 14 DAGES DETOX KUR // Love Superfood Tea

NEW LOVE // FEATHER COAT

Skærmbillede 2016-04-27 kl. 11.37.04Skærmbillede 2016-04-27 kl. 11.36.15
Skærmbillede 2016-04-27 kl. 11.36.30
Jacket HERE // Shoes HERE // Jeans HERE // Sunglasses HERE

Forleden dag nød jeg et par timer med min mamma i indre by. Først lullede vi lidt rundt og kiggede i forskellige butikker på strøget. Jeg kastede min kærlighed over disse sko fra Nørgaard – De måtte virkelig gerne bo hjemme hos mig! Vi sluttede af ovre på Bertels Salon. Da de startede op lavede de virkelig byens bedste cheesecake. De har fået ny konditor til at lave kagerne og det kan man virkelig smage. Ja, kom ikke her, jeg kender min cheesecake. Måske en skade fra da jeg boede lige på den anden side af gaden da de startede op på Frederiksberg, der blev de i hvert fald flittigt besøgt. Også tarveligt når det var det første man så om morgenen når man kiggede ud af vinduet, haha.

I aften skal jeg i biffen med min familie og hygge. Efter biffen tænker jeg at hoppe i noget hyggetøj, gemme mig i dynerne og se Netflix. Vejret i april måned inspirerer ikke rigtig til særlig meget andet hvis du spørger mig 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POPULÆR 14 DAGES DETOX KUR // Love Superfood Tea