Forkæl dig selv // BOB&BOXY

POPULÆR 14 DAGES DETOX KUR // Love Superfood Tea

Skærmbillede 2016-04-25 kl. 19.45.57
Skærmbillede 2016-04-25 kl. 20.00.13
Skærmbillede 2016-04-25 kl. 20.03.35

Så er det igen blevet tid til at teste noget nyt. Måske har i allerede set de her forskellige slags Deatox The på diverse Instagram profiler, hvor kendte ansigter som bla. Kendall Jenner, Scott Dissick og Khloe Kardashian poserer med poserne. Det er bare altid sjovere at teste på egen krop, så da jeg fik muligheden for at teste Love Superfood Tea sprang jeg til med det samme!

Det virker umiddelbart lige til at gå til. I det 14 dages sæt jeg har modtaget er der 2 forskellige pakker med te. Én pakke “14 DAY MORNING DETOX” og én pakke “14 DAY EVENING CLEANSE TEATOX“.
Denne te hjælper mod oppustethed (som jeg døjer meget med!), fordøjelsesproblemer, renser kroppen, reducere overflødige kilo, øger energien og forebygger appelsinhud. Jeg har mest brug for en udrensning af affaldsstoffer og oppustethed, men tager gerne det hele med som en ekstra bonus.

Jeg glæder mig ekstrem meget til at fortælle jer om 14 dage hvilket resultat jeg har opnået og hvilke forandringer det har gjort for mig. Stay Tuned!

Teen kan købes LIGE HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkæl dig selv // BOB&BOXY