EYLURE VIPPER // Exaggerate N* 143

LAST 7 DAYS

Skærmbillede 2016-04-28 kl. 17.47.35

Som et nyt tiltag på bloggen vil jeg hver søndag lave et “LAST 7 DAYS” indlæg som vil give jer et indblik i hvad jeg har brugt den forgange uge på.

LAST 7 DAYS..

»Var jeg til pressedage hos flere forskellige PR bureauer rundt i København. Jeg elsker de dage det afholdes, stressende, hyggeligt, overdrevet mange snacks og lækkerier (Not so good;-)) og lækre produkter en masse.

»Har jeg søgt forskellige boligsider tynde efter en lejlighed eller bare et sted at bo. Jeg er desperat!

»Arbejdet en del, Lets face it – I need money. God damn det er dyrt at flytte. Velkommen til voksenlivet Line…

»Været til konfirmation, hvilket betød at jeg havde en anledning til at være dressed up. Ellers er det primært pjuskede knolde og natural makeup der rykker lige for tiden.

»Fundet den lækreste jakke, jeg bare må eje! Dilemmaet ligenu går ud på om de penge skal gå til jakken eller opsparingen så jeg kan få nyt inventar når jeg engang får en lejlighed. Jeg håber fornuften sejre og jeg får erhvervet mig jakken… #Sorrynotsorry

» Fået ryddet op i min bil, tømte bilen for tomme flasker og fik en ret god pant bon med ud.. Dog lignede den allerede Jerusalems ødelæggelse dagen efter. Jeg tror virkelig på det med at bilen er et ekstra rum i lejligheden! Selv en Fiat 500 kan have meget ragelse i sig – Believe it or not!

»Slettet over 60 gamle billeder på mit Instagram feed, slettet ca. 350 billeder på min tlf og slettet over 2000 gamle billeder på computeren. Jeg har lidt en drøm om at få sorteret de resterende billeder på computeren i forskellige mapper, men ligenu har jeg styr på “rodet” og er bange for om dette også er tilfældet hvis min drøm går i opfyldelse..

»Overhovedet ikke ramt Fitness DK én eneste gang! Og jeg har på ingen dårlig samvittighed over de 4 kæmpe cookies jeg har haft/stadig har fingrene i, imens dette indlæg bliver til. Måske dette ændre sig når jeg har spist alle 4 cookies og kvalmen kommer snigende.

»Knækket én af mine ellers meget smukke negle (læs: Græder!)! Forbandede havestol!

»Har jeg alle syv dage der er gået prøvet at overbevise mig selv om at skulle smører mig ind i selvbruner, så min utrolig blege ‘helårs hud’ kunne blive bare noget der måske mindede om menneskelig.

»Nydt lange gåture med lille Chino i forskellige parker og skove. Jeg elsker at se den lille fis farer rundt og være glad.

»Fundet glæden ved at tage computeren med på café og arbejde på bloggen. Der er altså bare mere motivation og inspiration at hente uden for hjemmets fire meget trygge vægge.

Jeg håber i finder indlægget underholdende og vil læse mere næste søndag – Kys♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYLURE VIPPER // Exaggerate N* 143