Når angsten tager over..

Dyrlæge ..

Dyrlæge?!

IMG_4689

IMG_0444

Jeg hader at være ved dyrlægen med mine hunde. Jeg ved godt at det eneste manden gør er at hjælpe, men stadigvæk. Det er nok samme følelse som jeg har med at være på hospitaler. Det er bare ikke skide rart..
Nå men, idag skal Chino og Basse vaccineres, hvilket jo er godt! Men det betyder så også at de skal stikkes. Jeg hader at se hvor bange de bliver når de kommer op på det bord, bliver holdt fast i og så skriger når de bliver stukket! Ja mine skriger, i hvert fald den lille.
Når de så er blevet stukket og nærmest hopper af bordet for at komme hen til en igen, er helt fantastisk! Mine hunde er som mine børn for mig. Jeg giver dem ikke tøj på og de bliver heller ikke båret rundt. Jeg knytter mig bare virkelig meget til dem.

Har i selv dyr? Har i det på samme måde, eller er det mig som er pyldret? 🙂

Kys♥

2

  • Har du prøvet at ikke holde dem fast, når de bliver stukket? Der er mange dyr, der bliver meget nervøse af at blive holdt fast. Nogen opdager slet ikke at de bliver stukket.
    Det kunne da være et forsøg værd 🙂

    Jeg har en kat, så der er sjældent grund til at være pyldret, for de viser sjældent hvis noget gør ondt. Det gør det hele lidt nemmere 😛

    // Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Christine 🙂
      Tak for din besked.
      Vi bliver nød til at holde lidt i dem for ellers hopper de simpelthen ned af bordet. Men ingen af dem pev idag, halleluja!
      Det var også en anden dyrlæge, måske det kan gøre en forskel? Hunden kan vel mærke om personen er mere rolig?
      Det var heldigt for dig! God dag til dig og din kat 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når angsten tager over..