What a sunny day!

Lakrids mandler

Jeg lavede de lækreste lakridsmandler i fredags. Hold nu k*ft de er lækre!!
De er nemme som snacks at have med, jeg kan ikke tåle gluten så har tit dem med til om aftenen når de andre spiser deres desserter.

I skal da ikke snydes for opskriften til dem. I får også lige lidt billeder af mandlerne.
Jeg har også lavet flødekarameller og snickersfudge, men de opskrifter får i en anden dag..
De er også mums! årh de flødekarameller kunne jeg leve af.. Ikke fordi det måske ville være så kønt? Men for filan de smager godt!

IMG_7509

IMG_7573

IMG_7576

SALTLAKRIDS MANDLER
1,5 dl vand
2 tsk salt
1 spsk rålakridspulver
200 g mandler

Sådan laves de:
Opvarm ovnen til 150 grader, varmluft.
Hæld vand, lakridspulver og salt på en pande og lad det koge op, samtidig med at du pisker lakridsklumperne væk. Tilsæt mandlerne og rør rundt, indtil vandet er væk. Fordel alle mandlerne på en bageplade med bagepapir og hav dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Rør lidt i dem undervejs. Tag mandlerne ud, lad dem afkøle og drys lidt ekstra lakridspulver på før servering. Mandlerne opbevares i tæt sluttede glas.

Opskriften er inspireret fra madbanditten.

Kys♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a sunny day!