Solbriller Budget VS. Expensive

Lækkert, nemt, glutenfrit brød!!!

Efter jeg har opdaget at jeg er gluten intollerant syntes jeg det til tider kan være både besværligt og røv kedeligt rent ud sagt. Brødet man kan købe i Kvickly og Irma er altid tørt (med mindre man lige rister det på en pande). Meeeeen jeg har fundet en løsning! Super Brugsen i Rødovre centeret er simpelthen spækket med glutenfrie produkter. Hvis man er vant til et udvalg fra mærket Schär i Kvickly og Irma med de standard glutenprodukter som altid findes der, så er det her virkelig paradis! De har 5-6 forskellige rugbrød at vælge imellem, 2-3 forskellige slags brød, grovboller og bagels. Der er alverdens andre produkter som er glutenfrie og mange af dem er også mælke og ægge frie.

IMG_9311 IMG_9312

Herinde hos allergikost.com kan i se det store udvalg af brød som findes i Super Best i Rødovre Centeret. Brødet herfra er virkelig lækkert og smager som “almindeligt rugbrød”. Bare et lille tip herfra 🙂

Skærmbillede 2015-04-22 kl. 17.45.16
Kys <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller Budget VS. Expensive