Vest Hair Extensions

PIZ BUIN – Instant Glow Spray

Farve og beskyttelse i et og samme produkt. Not bad! Med denne lækre nyhed fra Piz Buin får du maksimal beskyttelse SPF30 samtidig med instant farve. Whats not to like??
Solsprayen indeholder lysreflekterende perler (Shimmer effekt) hvilket gør at du på dag 1 vil få en smuk glød, samtidig med at den forskønner hudens naturlige farve. Glow sprayen er uden parabener og nano. (Det er et kæmpe + for mig!)

Anvendelse: Påføres i jævnt lag og i rigelig mængde. Hvis solsprayen bruges til ansigtet, spray først i hænderne og påfør derefter. Gentag påføring efter fx svømning.
Skærmbillede 2015-04-26 kl. 12.35.23
For mig er det en totalt win win da jeg er en omvandrende zombie. Jeg tror ikke det kan tælles på kun to hænder hvor mange gange jeg i mit liv er blevet kaldt albino og er blevet spurgt om jeg har taget bad i kalkvand. Da jeg var lille var der ikke noget jeg hadede mere end at være bleg! Nu er jeg blevet lidt ældre og har lært at leve med at jeg er blevet født bleg, på den anden side ligner jeg bare ikke en rynken rosin når jeg bliver 50 grundet aaalt for meget solbadning for at bibeholde min tan sommer og vinter 🙂 Sorry.. Lille sidespring.

I kan købe SPF15 her og SPF30 her 🙂

Idag skal jeg til arrangement som DOVE og FEMINA afholder, og jeg glæder mig virkelig meget til at hører hvad det er for noget. Det er en velgørenheds-debat, så det bliver utrolig spændende. Jeg glæder mig til at donere nogle penge og selvfølgelig kommer der et indlæg omkring det snart 🙂

Kys♥

Husk i kan følge min instagram HER.
& min facebook side HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vest Hair Extensions