INSTAGRAM OF THE MONTH #1

Beauty item of the month #1

Hello sweeties,
Sorry det bliver et lidt sent indlæg idag. Jeg har været til et event her til aften med en masse bloggere og Mannov – Der kommer et indlæg omkring aftenen snart. Så nu er jeg lige landet derhjemme i fifaen og skriver på livet løs.
Jeg er igang med at lave nogle bestemte indlæg til bloggen som skal udgives på samme tidspunkt, hver måned. Derfor vil 3′ sidste dag i måneden altid hedde “Beauty item of the month”. Jeg vil fremhæve det beauty produkt jeg i løbet af den pågældende måned har fundet mest attraktivt.

Denne måneds “Beauty item of the month #1” kommer til at handle om… Denne skønhed –
Avené Eau Thermale – Thermale Spring water

Det jeg er helt vild med ved denne er at den har så mange funktioner.
Den er fantastisk til at give fugt til huden. Efter min daglige morgen rutine, kan jeg efter et par timer i København godt føle mig helt udtørret i ansigtet. Så sprøjter jeg lige et par gange i ansigtet, og kan med det samme mærke fugten.
Her til sommer er den også fantastisk! Har du fået lidt for meget sol, måske er du blevet lidt rød og er blevet solbrændt – Så virker denne som en afkølende spray.

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 21.32.13
// Avené Thermale Spring Water //

Min favorite – Vi kender alle sammen at vi tager makeup på, i et lidt for dårligt lys om morgenen, tager afsted og finder først ud af ovre på arbejdet at det lag af pudder man har valgt at forære til sit ansigt ikke ligefrem pynter. Et par spray med denne fætter og den vil fordele sig jævnt og ikke se så make-uppet ud.

Kys♥

Produkterne er tilsendt til test (sponsoreret).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM OF THE MONTH #1