GIVE AWAY!!!! // SLUT

EBAY TIP – NY TASKE + CLUTCH!!

IMG_9057Darlings, jeg har siden d. 2. September ventet på de to herligheder her. Jeg bestilte for aller første gang på Ebay, og for at det ikke skal være løgn startede jeg lige ud med at bestille for 323 DKK. Selvom jeg udemærket godt ved at det kun er under de 80 kr at man er sikret at det går igennem tolden og der ikke kommer alle mulige ekstra gebyrer på. Men når nu det var første gang skulle det gøres ordentligt, åbenbart, haha. Jeg trykkede køb og ventede, ventede og ventede. Og endelig i fredags kom det! WUHU!!
PicMonkey Collage
// CLUTCH // TASKE //

Amen, se lige! Er de ikke flotte! Jeps, det er fake, ja det er dårlig stil ikke at støtte de rigtige mærker – Men igen, ja jeg er ikke millionær og kommer nok ikke til at kunne købe sådan en ægte darling i meget lang tid! Så jeg hapsede en taske og en pung fra Ebay og faktisk pisse hamrende glad for det for at sige det ligeud. Det er lækker kvalitet hvis man tænker på hvor det er købt og prisen og så kan denne lille pung og blive en crossover da der er en lang rem med til. Er de ikke fine?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY!!!! // SLUT