Indlæg nr 200 og KONKURRENCE!!!

MAKEUP LOOK #1

IMG_5272
FullSizeRender
IMG_5271
Everyday makeup look..
Igår legede jeg lidt med en masse makeup da jeg havde lidt ekstra tid inden jeg skulle ud af døren. Jeg fandt til sidst frem til et hverdagslook som jeg endte med at blive helt vildt med. Det er simpelt, enkelt og hamrende flot til specielt blå øjne. Jeg har med tiden fundet frem til at guld, brune, beige nuancer er flottest til mine øjne, og det som i det hele taget klæder blå/grå øjne bedst.

Step 1 – Gør huden klar til makeup:
Jeg startede med at fugte mit ansigt med Avené facial mist. Bagefter kom jeg min  GloMinerals Face Primer i hele ansigtet og ventede til den “tørrede ind”.

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 13.03.40
// 1 // 2 // 3 // 4 // 5 //

Step 2 – Ansigts base:
Jeg er blevet fuldstændig forelsket i skønne Elizabeth Arden Flawless Finish Perfectly Nude Foundation, som ligger helt perfekt på huden. Jeg ønskede ikke en 100% dækning så  jeg lagde et enkelt lag med en foundation børste og sluttede af med at duppe concealer de steder jeg ønskede.
Til slut bruge jeg Urban Decay – Naked Flushed Trio, jeg startede med highlighteren i kindbenene og highlighteren øverst på kindbene, på næseryggen, på hagen og langs øjenbrynets underste kant. Som blush brugte jeg GloMinerals Blush – sheer petal. 

Step 3 – Øjenene:
Som øjenskygge brugte jeg Urban Decay – Naked.
Jeg har på billederne nedenunder, med tal illustreret hvordan jeg har brugt de forskellige farver. Til sidst sluttede jeg af med Rimmel Mascara Lash Accelerator Extreme Black Mascara.

Skærmbillede 2015-10-27 kl. 12.50.52
// NAKED PALETTE //

Jeg håber i kunne lide denne her slags indlæg, hvis det er tilfældet at i syntes det er hamrende fedt, så skriv gerne en kommentar så jeg kan lave flere makeup looks til jer. Evt en video på min Youtube kanal 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr 200 og KONKURRENCE!!!