OGX // NOURISHING COCONUT MILK

MATAS – HAVTORN OG ØKOLOGISKE BLÅBÆR

IMG_5834IMG_5831 IMG_5832 IMG_5833
// BODYSCRUB // BODYLOTION // BODYSHAMPOO //

Hvem elsker ikke budget venlige beauty produkter som bare virker? Jeg gør i hvert fald!
Matas har endnu engang skabt en fantastisk hudpleje serie, denne gang med Økologiske blåbær og havtorn. Den dufter fuldstændig fantastisk, er allergi venlig og budget venlig.

Hele dette sæt bliver brugt to gange om ugen herhjemme. Først scrubber jeg blidt min hud, bagefter vasker jeg hele kroppen i bodyshampooen og til sidst, efter badet smører jeg mig ind i bodylotionen. Det efterlader min hud gennemfugtet og blød. Cremen tørrer hurtigt ind i huden og fedter ikke – Winner!

Blåbær er et wonder bær for mig på mange måder. Min skyr som jeg trofast spiser hver evig eneste morgen er bombarderet med blåbær. Jeg elsker det lille super bær, det får mig til at få en følelse af velvære, hvad enten jeg kommer det på min morgenmad eller påfører det på min hud, på den ene eller anden måde. Blåbær indeholder massere af C-vitamin, karotin, jern og magnesium. Havtorn er utroligt vitaminrige, de indeholder bla. et meget stort C–vitaminindhold og indeholder bl.a. også A–, B–, E– og P–vitaminer. Så denne kombination af blåbær og havtorn giver en springfyldt vitaminbombe, som bare venter på at arbejde med ens hud.

Produkterne er beriget med økologisk glycerin som tilfører fugt, og allantoin som mindsker risikoen for irritation i huden. Foruden Glycerin og allantoin indeholder de også kreatin. Kreation virker cellefornyende, opstrammende, styrker bindevævet og forbedrer hudens elasticitet – Whats not to like?

Udover Bodylotion, Bodyshampoo og bodyscrub findes der også shampoo, balsam, 24H ansigtscreme, skintonic og rensemousse. Der er indtil d. 14.11.2015 op til 20% rabat på hele serien på MATAS egen hjemmeside.

Produkterne er modtaget til test.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OGX // NOURISHING COCONUT MILK