tørt, trist og livløst hår?

GOODIEBOX // SEPTEMBER 2016

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 21.27.23

Så kom September måneds Goodiebox ind af døren. Efter en lang arbejdsdag er jeg her til aften kommet hjem efter at have været på posthuset og hente pakken jer hver måned glæder mig til at modtage. På posthuset snakkede jeg faktisk også med damen bag skranken om hvor lækkert det var, hver måned at modtage en lille gave med ting til at forkæle sig selv.

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 21.26.41 Skærmbillede 2016-09-22 kl. 21.26.48 Skærmbillede 2016-09-22 kl. 21.26.56 Skærmbillede 2016-09-22 kl. 21.27.06

× NAOBAY – OXYGENATING CREAM MOISTURIZER (FULL SIZE)
Jeg har kun lige prøvet den på albuer og hænder da jeg åbnede boxen, men er allerede vild med den. Duften er lige mig, dejlig citrus agtig og frisk. Konsistensen er let og trænger hurtigt ind huden, hvilket for mig er noget af det vigtigste da jeg tit bruger en masse forskellige cremer og serum og derfor ønsker en creme der hurtigt tørre ind. 
Vejl. udsalgspris 209 DKK

× HUMAN + KIND – DEEP CLEANSING CLOTH
Jeg har her til aften brugt kluden til at rense min makeup af med, hvilket fungere helt perfekt. Den er dejlig blød mod huden og efterlader huden med en exfolieret følelse. Jeg kan tit godt finde på at bruge makeup servietter når jeg er doven om aftenen, og syntes det tager for lang tid med min almindelig renserutine. men med denne klud er det lige lidt sjovere, og min hud elsker det!
Vejl. udsalgspris 49,95 DKK 

× LORD & BERRY – LINE/SHADE
Jeg har endnu ikke prøvet denne i forhold til holdbarhed, men på hånden er den super pigmenteret og glider nemt på huden. Med en pensel kan jeg ligeså fint blende den ud til at være den perfekte smokey eye liner. Det bedste ved denne er helt klart pigmenteringen som er helt perfekt. Dog syntes jeg udseendet et en smule kedeligt, men det er smag og behag.
Vejl. udsalgspris 119 DKK

× MANNA KADAR – RADIANCE BRONZER & HIGHLIGHTER DUO
Jeg har også kun nået at prøve denne på hånden. Farverne er meget varme og passer ikke så godt til min hudtone som hverken highlighter eller bronzer. Men jeg kan helt sikkert forestille mig dem som øjenskygge. Jeg syntes personligt farverne er flottere når de bliver blandet sammen til én. Try it out.
Vejl. udsalgspris 139,95 DKK

× JAMES READ – OVERNIGHT SLEEP MASK FACE TAN 
Jeg har flere gange arbejdet med James Read, med flere af deres selvbruner produkter. Specielt deres Sculpting Duo er jeg helt vild med. Så jeg glæder mig til at prøve denne overnight sleep mask, som efter sigende hverken skulle smitte af eller have nogen duft. Det er noget af det vigtigste med en selvbruner, der er ikke noget værre end at rende rundt og stinke af selvbruner, haha. Kender i det?
Vejl. udsalgspris 225 DKK

× FORMULA 10.0.6 – ONE SMOOTH OPERATOR 
Jeg har faktisk aldrig prøvet nogle produkter fra Formula, men har kun hørt godt om dem. De vulkanske sten som exfoliere huden, er fine og river ikke huden og er specielt gode til uren hud. På håndfladen føles den opfriskende, mild og med en duft der på samme tid efterlader huden med en ren følelse. Selve produktet er billigt, hvilket også giver et stort plus, så nu må jeg prøve produktet af og se om den kan leve op til mine forventninger.
Vejl. udsalgspris 99 DKK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tørt, trist og livløst hår?