Weekend - what a lovely word

Lækre bløde hænder!!

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 18.50.04
Jeg har i lørdags lavet den helt store manicure tur!
Jeg brugte CND Almond SpaManicure. Jeg fik simpelthen de blødeste hænder nogensinde! Jeg føler virkelig at jeg har fået en professionel behandling.. Og faktisk havde jeg totalt bløde hænder flere dage efter. Nå men i får lige en tutorial.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 18.44.01
Jeg startede med at bruge CND Almond moisture scrub. Jeg påførte hvad der svarer til en hasselnød i håndfladen og kørte det rundt i 1-2 minutter som var det håndcream. Jeg skyllede fingrene og duppede dem forsigtig tørre, med et rent håndklæde.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 18.48.41

Derefter brugte jeg  CND Almond Illuminating Masque. Her skal man kun bruge meget lidt og ligge et så fint lag som muligt. Derefter pakker du hænderne ind i et håndklæde du har varmet på en radiator (Det må i hvert fald være gerne være lunt). Efter 3-4 minutter dupper du forsigtigt hænderne, fri for det resterende af masken.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 18.50.04

Til slut brugte jeg CND Almond Hydration Lotion. Jeg tog et pump i håndfladen og smurte det rundt. Mine hænder var som silke!

Hele sættet jeg har brugt kan købes herinde.
Dette indlæg er sponsoreret af www.nicehands.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend - what a lovely word