CLEAN AIR LOVE

Palmolive Aroma Sensations

CHOOSE YOUR MOOD

IMG_5377

Palmolive har lavet 6 budget venlige vidundere. Der er 2 shower scrubs og 4 shower gels.
Jeg vågnede imorges og havde brug for energi.. Hvilket jeg har hver morgen btw. Derfor så jeg mit snit til at afprøve Palmolive “So Dynamic” (Den grønne). sloganet lyder således “Giv humøret og energiniveauet en kick-start med denne forfriskende showergel”. Den dufter dejlig frisk, let og så skummer den rigtig lækkert på kroppen. At jeg gik ud af badet med fornyet energi, er nok en overdrivelse.. Jeg er kæmpe B-menneske! Men jeg gik ud af badet, med en dejlig let følelse og duftede af mandarin og appelsin – not bad at all!

Jeg glæder mig til at prøve de 5 andre, måske også kombinere forskelligt alt efter hvad humør jeg er i. Måske en scrub til hele kroppen og to forskellige showergels til henholdsvis over- og underkrop – I dont know 😉

Herunder kan i få et indblik i hvad de 6 forskellige Aroma Sensations fra Palmolive indeholder. Min yndlings er helt klart “SO VIBRANT”, den dufter fantastisk!
Skærmbillede 2015-05-21 kl. 20.16.32 Skærmbillede 2015-05-21 kl. 20.23.24 Skærmbillede 2015-05-21 kl. 20.27.07

Palmolive Aroma Sensations fåes i dagligvarerhandlen og koster 19.95 kr. Indhold 250 ml.

Kys♥

Produkterne er tilsendt til test (sponsoreret)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLEAN AIR LOVE