LAST 7 DAYS

DDP || 417 SKINCARE

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.02.35Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.03.07
Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.02.47

Skærmbillede 2016-05-19 kl. 14.03.15
Produktet er modtaget til test. Det er mine egne holdninger og meninger. Jeg bliver ikke betalt for at udtale mig om dette. 

Så er jeg kommet på et nyt platform. Jeg har valgt at bruge Bloggers Point, som kan give min blog det helt rette udtryk jeg ønsker, i er fri for reklamer og jeg har fået ny energi til at gå i krig med blogging. Jeg har det sidste stykke tid været på bolig jagt, fandt endelig en bolig og har nu det sidste stykke tid brugt alt min tid på flytning og nye jobs. Jeg har hamrende travlt, men er virkelig glad!

Lige et sidespring. Idag vil jeg vise jer disse skønne produkter fra 417 og Diego Dalla Palma Proffesional som jeg har kastet min kærlighed over. Det er henholdsvis en scrub gel fra 417, en ansigts anti-aging serum og en selv-tanning gel fra DDP. Jeg har nu testet deres produkter over en længere periode og har netop lige presset det sidste ud af min Facial scrub fra 417.

– 417 FACIAL MICRO LUFFA FOAMING GEL

Duft – Den dufter frisk af af lemon og blomster. Den er propfyldt med vitaminer (A B E F), grape olie og mineraler fra det døde hav.

Konsistens – Konsistensen er dejlig let og passer perfekt til sommer. kornene i 417 scrub er milde og scrubben kan derfor anvendes hver eneste dag.

Virkning – Jeg anvender den dagligt og glæder mig hver aften til at scrubbe mit ansigt efter en lang dag. Den efterlader min hud blød men dog uden den fedtede, olierede følelse nogle scrubs kan efterlade. I samarbejde med cremen fra DDP er det et perfekt match!

DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL 51+3 HYALU COMPLEX

Duft – Duften er dejlig let og har et strejf af samme duft som PIZ BUIN solcremerne har. Den minder mig om velvære, sol og sommer, hvilket bestemt ikke er dårligt.

Konsistens – Konsistensen er let og på ingen måde fedtet! Den føles let at smører på huden og trænger hurtigt ind og efterlader huden blød. Akkurat som et serum skal være efter min mening.

Virkning – Da jeg endnu ikke har de store udfordringer indenfor anti-aging, har jeg ikke kunne se den store forskel på denne front. Dog har min hud aldrig være pænere og mere ren. Jeg lider til tider af teenager hud med udslæt specielt omkring min cyklus, og vi alle kan hurtigt blive enige om at tiden med bumser og udslæt på ingen måde var eller er sjov. Så da jeg hurtigt så cremens virkning på min hud var jeg lykkelig. 

DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL PRE SUN SELF-TANNING GEL

Duft – Den dufter af kokos, og er en smule i duften efter min smag. Men igen, det er smag og behag, alt efter hvad man er til. Men i det mindste har den ikke den grimme “selvbruner lugt” rigtig mange selvbrunere har.

Konsistens – Er en smule fed, men den har den skønne funktion at den tørrer ind i huden med det samme! Det vil sige at jeg selv som ofte kommer sent hjem i form af mit arbejde og springer i badet inden jeg skal i seng og så ikke orker at bruge selvbruner, fordi man efterfølgende skal bruge 20-25 minutter på at tørrer, nu har fundet håb forude.

Virkning – Jeg har med denne Self-Tanning lotion opnået et smukt brunt resultat. Ingen orange plamager, ingen mærker efter tøjet eller andet. Kun en smuk glød. Den vinder mit hjerte ved at jeg kan påfører den direkte efter og derefter tage tøj på med det samme, uden at være bange for at smitte af diverse steder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST 7 DAYS