GHD // VÆR MED TIL AT STØTTE EN GOD SAG

GOODIEBOX PREVIEW // AUGUST 2016

Skærmbillede 2016-08-17 kl. 19.39.50Skærmbillede 2016-08-17 kl. 19.36.56
Hello darlings! Så er det blevet torsdag og jeg er lige kommet hjem fra arbejde, efter en lang dag. Da jeg ved en 12:00 tiden fik en mail om at en pakke var leveret til mig kunne jeg slet ikke vente med at komme hjem og åbne op for godterne for at se ‘whats inside’. Det blev på ingen måde bedre da Instagram og snapchat ligepludselig gik amoka over denne måneds goodiebox, som heldigvis var indholdet af den pakke jeg ventede mig derhjemme.

I denne måned har Goodiebox slået sig sammen med blognetværket Blogly, hvor 5 seje kvinder har valgt deres favorit (3 FULL SIZE (!!!)). Jeg har lige hurtigt testet lidt af det hele og allerede fundet en klar favorit! Jeg tester lige lidt mere de næste par dage og så lover jeg i får et upload en af dagene med fuld test af indhold og eventuelle resultater. Indtil videre er jeg i hvert fald yderst tilfreds med indholdet. Abonnere du på Goodiebox? Ellers har du i hvert fald chancen for at komme igang via dette LINK. Jeg er fan!

Dette indlæg indeholder affiliate links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD // VÆR MED TIL AT STØTTE EN GOD SAG