NYT JOB!

PERSONAL STYLE

Den nyeste Goodiebox ‘Personal Style’ er på gaderne nu. Jeg ved der snart kommer en ny Goodiebox, men da min adresse har været til den gamle lejlighed jeg boede i har der været lidt koks med levering og afhentning. Sååå, det har betydet at denne måneds anmeldelse af Goodiebox kommer lidt senere end forventet denne gang. Beklager.. <3

× ARDELL – PROFESSIONEL LASHES (FULL SIZE)
Vipperne er så lækre, bløde og ikke mindst lette at have på. Jeg har haft vipper fra Ardell før, men da tager mig 100 år at sætte dem på har jeg ikke fået lige det her sæt vipper på endnu. Men fordelingen af vippe hårene, tætheden på vipperne og vippernes bue er rigtig gode og af virkelig af god kvaliteten. Og så kan de grundet den høje kvalitet genbruges flere gange.
Vejl. udsalgspris 59,95 DKK

× BELLÀPIERRE – GEL EYELINER (FULL SIZE)
Denne sorte gel eyeliner er smudge proofed! Den er nem at blende ud og er derfor rigtig god til at give dit look et lidt mere råt look. Den holder ret godt på øjet, dog syntes jeg at hvis man ønsker en eyeliner der bliver hvor den er lagt, så er det nok ikke den her man skal gå efter først. Derimod hvis ønsket er en eyeliner som er nem at påfører, er det helt klart et forsøg at prøve denne.
Vejl. udsalgspris 150 DKK

× MIQURA – BIO-CELLULOSE SHEET MASK (FULL SIZE)
Sheet masks er seriøst noget af det bedste! Bio-cellulose maskerne indeholder allesammen 100% naturlig kokosjuice og forskellige aktive ingredienser. Jeg har aldrig prøvet noget fra Miqura, så det bliver ret spændene at teste. Med i Goodieboxen kan får du lov at prøve enten Moisturizing, Anti Age eller Anti Blemish. Jeg har fået Moisturizing.
Vejl. udsalgspris 69 DKK

× INCA OIL – PANDORA OIL 
Lige for tiden har mit hår uendelig meget brug for olie. Solen, varmen og luftens fugtighed er alle sammen ting som spiller en kæmpe rolle for mit hår om sommeren, ligeså kæmpe en rolle som olie gør. Bruger jeg ikke olie i mit hår bliver det ligesom hø. Derfor kan denne olie hjælpe dig til at blødgøre dit hår, men også give dit hår lidt shine og spil så det vil syne ekstrem sundt, samtidig med at får den pleje det har brug for. Den dufter en smule specielt, men resultatet af brugen ved olie er det hele værd!
Vejl. udsalgspris 299 DKK for 100 ml. 

× BENEFIT – GIMME BROW 
YES! Mega opturs produkt at modtage i sin Goodiebox. Alt fra Benefit er virkelig i top. Min begejstring vil ingen ende tage som i nok kan fornemme. Indenfor brow gels har jeg to yndlings, Kenny Brown og Benefit Gemme Brow. Lige med Benefit Gemme Brow kan du få det bryn du drømmer om. Den lille børste gør det nemt at style dine bryn, hvad enten du ønsker markerede eller naturlige bryn. Og så holder de – hele dagen!
Vejl. udsalgspris 220 DKK for 3g. 

× LA THEORIE DES VOLCANS – NOIR ETERNAE MASQUE EXFOLIANT 
Mærket har jeg aldrig hørt om før, og netop derfor elsker jeg Goodiebox. De giver dig muligheden for at teste produkter og opdage mærker man nok aldrig havde opdaget ellers. Masken indeholder vulkansk sand, som eksfolierer og fjerner døde hudceller. Udover at være så flot i indpakningen så er indholdet virkelig også lækkert. 90,6% af ingredienserne er naturlige! Jeg glæder mig til at teste den og se om den er noget for mig.
Vejl. udsalgspris 225 DKK

Praktisk information:
Denne box er limited edition og bliver solgt fra d. 16 maj og 4 uger frem. Den koster 169 DKK men har en værdi af 613 DKK. 
Boxen er lavet i samarbejde med det danske fashion brand Hvisk.

Boksen er modtaget som gave. Alle holdninger er mine egne og min oprigtige mening. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT JOB!