Zircles Søndags Favorit

Anmeldelse af: BIODERMA SÈBIUM

Jeg har den seneste 1,5 måned testet Bioderma Sébium H2O rensevand og Bioderma Sébium Global creme. Det skal lige sige at holdninger og meninger omkring produkterne er 100% mine egne. 🙂

I en alder af snart 21, er jeg den utrolig “heldige” vinder af en uren hud i perioder. Jeg har derfor prøvet forskellige produkter for at finde ud af hvad der kan hjælpe mig bedst muligt. Har du uren hud med tendens til acne, vil denne serie være god til dig.

IMG_2309

Bioderma Sébium H2O
Super lækker og let rensevand til ansigt og hals. Jeg har fugtet en vatrondel med produktet og let fjernet makeuprester. Den efterlader min hud frisk og med en følelse af et luftigt og velduftende produkt på huden. Jeg har haft en følelse af at alle urenheder og snavs fra dagen er blevet renset af, hvilket er det vigtigste for mig når jeg bruger et renseprodukt.Rensevanden er perfekt til fedtet hud og efterlader huden uden at udtørre.

Bioderma Sébium Global
Denne creme har en tynd konsistens og føles lidt som en ansigtsmaske når den kommer på. Den tørre hurtigt på huden, hvilket gør den perfekt til at bruge under makeup. Man kan mærke den går ind og arbejder med huden, da den godt kan have en “strammende” fornemmelse på huden. Selve cremen er meget drøj i brug, så start endelig ud med at tage en lille smule og så lidt mere, jeg stod nemlig med alt for meget creme i hænderne i starten.

Min endelige mening:
Jeg har brugt både Bioderma Sébium H2O og Bioderma Sébium Global i 1,5 måned og er først lige løbet tør for cremen nu. Ansigtvanden er der stadig 1/4 tilbage af. Sættet her er perfekt hvis du har en tendens til acne og fedtet hud. Dog vil jeg sige at min hud ikke har været i acne tilstand på nogen måde, men almindelige urenheder, har de kunne tackle helt fint. Det er et produkter man kan mærke renser i dybden og efterlader huden gennemfugtet. Alt i alt et super fint produkt hvis du har tendens til lidt slemmere urenheder/acne.

Bioderma Sébium H2O 119 DKK // Bioderma Sébium Global 149 DKK

Produkterne er modtaget som gave til testning. 

2

  • Sikke en dejlig andmeldelse, jeg stod selv med produktet i hånden her den anden dag, men tænkte at forskellen på denne og den røde nok ikke var den store. Men tror da helt klart jeg vil prøve denne her næste gang 🙂

    xoxo Emma
    http://byekk.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Emma,

      Det var godt du kunne bruge min anmeldelse til noget 🙂
      Jeg håber du bliver glad for den, når du engang får fingrene i den.

      Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zircles Søndags Favorit