BY K - LIMITED EDITION FALL KOLLEKTION

AVÈNE THERMAL WATER

VAND

Som i jo måske læste forleden dag har jeg valgt at gøre denne blog til en beauty blog, da det er alt indenfor beauty som interessere mig. Så idag bliver i enten mindet om eller fornyet med ny viden, da jeg løfter sløret for en gammel kending.

Eau Thermale Avène er en hamrende fantastisk kildevandsspray til sensitiv hud. Det var den første jeg stiftede bekendtskab med da alle de her kildevandsspray kom frem.

Jeg har en ekstrem sart hud som samtidig er meget tør. Så når jeg ligger min makeup er jeg nødsaget til at bruge denne spray både inden og efter jeg har lagt min makeup, for at få et pænt resultat. Jeg bruger den inden min makeup for at fugte min hud, så den er klar til at jeg ligger makeup på. Når min makeup så er lagt bruger jeg Avène Termalkildevand endnu engang til at fikserer den. Det får makeuppen til at “smelte” ind i huden og hvis jeg nogle dage skal have lidt ekstra pudder på og dette kan ses i det knap så kønne “ekstra lag” som i nok kender, og så er det “ekstra lag” knap så tydeligt længere.

Avène Termalkildevand har en masse fuldstændig fantastiske funktioner, bla. disse:

• Virker blødgørende og irritationsdæmpende.

• Virker anti-inflammatorisk.

• Uden farve, uden smag, uden duft.

• Bakteriologisk rent.


Jeg har erfaret at den hjælper på disse problemstillinger:

Er du solskoldet, spray på og mærk den kølende og irritationsdæmpende funktion.

• For meget makeup, spray på og se din makeup smelte sammen.

• Bil-kø, lang vej hjem efter en lang arbejdsdag, spray på og mærk fornyet energi.

• På varme dage, spray på og mærk en øjeblikkelig kølende fornemmelse.

• Når vi bliver tvunget indenfor af koldt vejr, radiatorer bliver tændt og luften bliver fugtfattig, spray på og berig dit ansigt med en forfriskende fornemmelse.

Det er dog vigtigt at huske på huden ikke bliver fugtet af denne spray. Huden bliver tværtimod mere “tør” af at tilfører vand. Derfor skal man stadigvæk huske på at bruge en rigtig god fugtgivende creme morgen og aften, så huden bliver fugtet indefra. Avène Termalkildevand er dog fantastisk i løbet af dagen til en opfrisker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY K - LIMITED EDITION FALL KOLLEKTION