ZIRCLES SØNDAG - NY FORSIDELISTE

SOS til sommer huden

IMG_4890
Piz Buin 15 // Piz Buin 30 // PAI Body Cream //

Jeg har sommeren igennem passet virkelig meget på min hud. Jeg er meget lys i huden og bliver hurtigere rød end jeg bliver noget andet, solskader vil jeg meget gerne undgå og rynker kan man ligeså godt forebygge da de intet godt har med sig.

Derfor har jeg været en flittig bruger af PIZ BUIN – Instant Glow. I løbet af sommeren har jeg brugt faktor 30, det har fungeret super godt for mig og jeg er for én gang skyld gået igennem en sommer uden at blive rød, men derimod har fået tan lines – Wuhuu!

Nu hvor vejret går hen og bliver gråligt og uden ligeså meget sol, skal man huske at solen stadig skader. Derfor bruger jeg året rundt solcreme, hvis ikke mine ansigts cremer har det i sig. Her passer Piz Buin Instant Glow 15 helt perfekt. Huden er det største organ vi har, så pas på det!

Grunden til mine “ones in a lifetime tan lines” kan jeg helt sikkert takke “Pai Comfrey & Calendula Calming Body Cream” for. Jeg har hver aften smurt mig ind i lækker, blød creme, som har absorberet fantastisk uden at fedte huden. Hele sommeren har min hud været gennemfugtet og har derfor kunne optage solen nænsomt uden at skalle af. 5 min inden sengetid hver aften har jeg smurt mig ind i et lag creme, når jeg stod op var huden klar til sommer, sol og massere af is 😉

Ligenu sparer du hele 40% på begge Piz Buin solcremer.

// Produkterne er modtaget som gave // 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZIRCLES SØNDAG - NY FORSIDELISTE