10 ting du måske ikke vidste om mig...

ASTMA? – SOYALYS

IMG_5127
Ransborgs soyalys udsender 98% færre partikler end ren stearin (målt på Teknologisk Institut).

Jeg elsker lys og den hygge stemning de spreder. Dog kan jeg med min astma ikke tåle dem i længere tid af gangen, duftlys er de værste! Bare tanken om en tur i IKEA i deres blomster/lys afdeling kan gøre mig helt dårlig, min hals slår simpelthen knuder. Derfor har jeg i flere år ikke haft duftlys, men det skal være slut nu.

By Ransborg Soyalys finger’ bare for mig. Jeg har på under 1 uge brugt lyset op. Normalt er duftlys noget man har tændt en halv time inden der kommer gæster og så puster det ud lige inden de ankommer for at få en dejlig duft i hytten. Eller noget man har tændt imens man holder en lille hjemmespa aften. Men efter ikke at have haft muligheden for at tænde duftlys uden gener i laaaang tid, gik jeg amokka da jeg fik det her lys i hænderne.

Ransborg Soyalys er lavet på Edemame bønner som i måske også kender fra sushi. Jeg syntes det er vildt fedt at alle lys er håndhældt, hvilket gør det lidt mere personligt, ekslusivt og specielt. Rigtig mange med KOL og astma kan bruge deres lys, jeg har astma og har ingenting mærket med disse lys.

Vil du vide mere kan du læse mere HER.

IMG_5134

 

Lyset er givet til test af BY RANSBORG og DAHL PR. Alle holdninger er 100% mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting du måske ikke vidste om mig...