KONKURRENCER OG UPDATE :-)

10 ting du måske ikke vidste om mig…

IMG_5101

Først og fremmest må jeg lige indskyde at jeg elsker Snapchat’s nye filtre, de er så fine↑!! Nå, så er det blevet tid til det berømte “Ti ting du ikke vidste om mig” indlæg. Det er faktisk meget sværere end man lige regner med at finde 10 ting som i måske ikke ved om mig, når jeg deler næsten alt. Men af den grund skal i ikke snydes, så jeg har i et kæmpe mix af rengøring, madlavning og blogskrivning, fundet frem til alle 10 ting, here it comes 😉

» Jeg er ekstrem bange for svaner, altså så ekstrem bange at jeg helst ikke går steder hvor jeg ved at de er. Jeg syntes de er voldsomme, store og så kan de brække ens arm?! What?! En kæmpe grund til at være bange for de satans flotte dyr.

» Jeg har ikke gået med øreringe i flere år, mine øre kløer som en sindssyg når jeg har øreringe i. Jeg har prøvet nikkelfrie, ægte sølv og jeg ved ikke hvad, men uden held. Dog syntes jeg øreringe kan være noget af det smukkeste til at pifte et outfit op.

» Jeg hader at få taget billeder, da jeg altid ender med at se “stram” ud i ansigtet fordi jeg prøver at gemme min åndssvagt irriterende dracula tand i højre side af øverste tandrække..

» Jeg overvejer faktisk at få bøjle pga. den ene tand. Det genere mig ikke synderligt i hverdagen, men jeg kunne kun forestille mig hvor meget bedre det ville se ud, uden den. Dog virker en bøjle også helt vildt skræmmende?

» Jeg hader alle små krybdyr, edderkopper, fugle og allerværst egern!! Alt hvad der bevæger sig hurtigt, er småt og ikke er en hund, haha. Dog elsker jeg hunde højere end noget andet!

» Jeg hader at være alene hjemme om aftenen/natten. I en alder af 21, er det stadig ikke lykkedes mig at være alene hjemme hele aftenen og sove selv. Jeg har altid Oli ved min side, og skal han noget kryber jeg hjem til mamma. Jeps, jeg må simpelthen snart tage mig sammen, I know. Det er bare så hyggeligt med selvskab, ikk?

» Jeg elsker alt hvad der indebære citrus frugter. Lemonade, skyr med appelsin, mandariner, grape, blodappelsin, you name it. Dog hader jeg alt chokolade som indeholder appelsin – Dont!

» Jeg elsker kontrol og hader at miste den. Alt herhjemme stå knivskarpt og på sin helt egen plads, bliver der vendt rundt på det, mister jeg fokus og kan få et lille vredes udbrud.. Jeps, kæmpe temperament.. Stod det til mig havde alt herhjemme, hver sin lille kasse, i hvert sit fine skab.

» Jeg er nok verdens dårligste taber! Jeg hader at tabe og kan blive urimelig, barnlig og hamrende tosset hvis jeg taber. Jeg er elendig at spille spil med og har altid snydt hvis jeg har kunne se, at sejren ikke ville tilfalde mig. Derfor har jeg aldrig gået til nogen form for hold sport, jeg ville blive så rasende på mig selv og alle andre hvis vi/jeg tabte, haha.

» Jeg har i snart mere end 3-4 måneder, spist skyr med lakridspulver, appelsiner, 80% chokolade og mandler ovenpå. Morgenmad er for mig det aller vigtigste måltid på dagen og jeg skal helst spise 20 min efter jeg er stået op. Får jeg ikke mad, det gælder morgenmad, snacks, middagsmad, snacks, aftensmad og snacks nøjagtig det sekund jeg er sulten, bliver jeg ligesom mændene i de sjove Snickers reklamer – “You’re not you when you’re hungry”.

Husk at følge med på INSTAGRAM, FACEBOOK, BLOGLOVIN OG SNAPCHAT: Lineoersted.

2

  • Den med at sove alene.. I feel you! Jeg er meget snart 25 år og jeg tør simpelthen ikke være alene hjemme når klokken når midnat og slet ikke at sove alene!! 🙁 Så du er ikke alene om det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for din kommentar 🙂
      Jeg “tvang” heldigvis mig selv til at blive hjemme, og endte faktisk med at nyde roen helt vildt.
      Jeg har i hvert fald fundet ud af hvor vigtigt det er at man springer ud i hvad der er “farligt”, og får en sejr omkring det.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCER OG UPDATE :-)