GOODIEBOX PREVIEW // AUGUST 2016

10 ting.. du ikke vidste om ovenstående

Skærmbillede 2016-08-23 kl. 19.44.16

Hello darlings! Så er det blevet tirsdag og endnu engang tid til lidt sjov og spas på bloggen. Hele det her blog univers jeg har fået stablet på benene (som jeg elsker!), handler rigtig meget om beauty produkter. Hvilket ikke genere mig det mindste, det er jo min hobby og det jeg elsker at skrive og fortælle om. Jeg ved fra mig selv at når jeg læser med på en blog er det rart at kunne mærke personen bag ved bloggen, nogle gange snage lidt, få lidt insider viden så man føler man kender personen og måske endda føler at man har mødt personen før eller haft personen som ven eller veninde. At skrive om din hobby og samtidig give lidt ud af dig selv, lige netop det, er kunsten ved at skabe en god blog ifølge mig. Hvis i ikke allerede har en idé om hvad dette indlæg skal handle om, så får i, i dette indlæg (og en masse flere, der kommer) et indblik i hvem jeg er. Jeg vil prøve at give jer lidt mere af mig, så håber jeg også at i vil give lidt af jer i form af feedback (hvilket i allerede er så gode til, tak(!)), det ville i hvert fald være rigtig fedt.

Nå.. Nu til 10 ting.. du ikke vidste om ovenstående… Måske ved du allerede nogle af tingene?

× Jeg snakker i søvne, som i rigtig meget i søvne. Går i søvne og gør ting i søvne, som sætte min computer i opladeren, tjekke diverse ting på tlf’en og rejser mig op i sengen og snakker med folk (mig selv håber jeg!).

× Jeg har ikke spillet et spil med min far siden jeg var meget, meget lille. Jeg er en afsindig dårlig taber og snyder mig gerne til at vinde, hvis det er det der skal til. Min far garanterede mig da jeg var lille, at hvis jeg snød én eneste gang mere så ville han aldrig spille med mig igen. Ja, ja tænkte jeg.. Kom bagud i spillet.. Og snød.. Jeg har aldrig spillet med ham siden. Han holder hårdnakket fast på det. Damn it!

× Jeg har taget en 10. klasse med studie linjen ‘billedkunst‘. Jeg har ingen interesse overhovedet i hverken kunst, at male eller noget i den dur. Dog stod jeg efter 9’ende klasse uden nogen som helst anelse omkring hvad jeg skulle være. Så 10. klasse blev det.

× Jeg elsker tanken om fest og farver og fuldskab, men hader at være midt i det. Der kan gå måneder imellem at jeg drikker mig fuld, og hvis jeg så endelig får taget mig sammen kan jeg drikke hvad der på et alkometer ville kunne blæses op til 4.0 eller derover, uden at føle mig særlig fuld. Eller.. Jeg kan i hver fald fokusere og holde mig fra at være pinlig.. Føler jeg selv.

× Jeg er fuldstændig besat af Lie To Me serien på Netflix lige for tiden. Spørg min omgangskreds og de vil kun give mig ret. Jeg er lige ved at nærme mig det sygelige, I know. Når jeg snakker med forskellige mennesker i løbet af min dag kan jeg ikke lade være med at prøve og analysere deres ansigt i form af at læse deres mikro udtryk og udfra det (inde i mit hoved) afgøre om de taler sandt, lyver, har noget de skjuler eller måske noget de føler skam over (!). Mangler stadig 4 sæsoner, mon det bliver værre?

× Er jeg den ældste ud af en søskende flok på hele fire medlemmer. Jeg har to brødre der er tvillinger på snart 18 år og en lillesøster på 9 år.

× Jeg har aldrig være indehaver af en imponerende dosis af tålmodighed og får det nok heller aldrig. Det kan hverken gå for stærkt eller ske hurtigt nok hvis du spørger mig. Får jeg en idé skal den føres ud i livet a.s.a.p. Havner jeg i den uheldige situation at noget jeg ønsker nu og her bliver udsat et lille stykke tid, eller endnu værre på ubestemt tid, kan det hjemsøge mig resten af den forfærdeligt lange ventetid jeg skal have slugt inden jeg, som en noget nær skrigende 22 årig kvinde der venter på stripper scenen i Magic Mike (Yup, me, myself and I), opnår hvad jeg ønsker.

× Jeg har utrolig dårlige øjne. Jeg er langsynet, har +4,25 på højre øje, +5,00 på venstre øje og er samtidig den heldige vinder af bygningsfejl på ikke bare det ene, men begge øjne.. Hvilket vil sige at jeg er noget nær blind.

× Er jeg indehaver af verdens mest bedårende, pisse hamrende irritende, super dejlige, evigt damp trippende og verdens smukkeste lille nuller bold af en hund. Chino er mit et og alt, en lille 3 kilos glad pomeranian der elsker alt hvad den nærmer sig, inklusiv andre hundes efterladenskaber…… Han elsker heldigvis at sove, hvilket jeg kan følge trop på, så jeg bilder mig selv ind at vi er som skabt for hinanden.

× Jeg er en hidsigprop i trafikken, gasser op bag andre hvis de i min optik kører for langsomt, kører stærkt, kører sommetider ulovligt, er hamrende god til at parkerer og ligger på ingen måde skjul på at jeg ikke mener at kvinder kan kører bil, inklusiv mig selv. Dog hader jeg omvendt hvis jeg sidder på passager sædet at disse ting sker, jeg bliver helt stiv i kroppen, træder på en usynlig speeder i bunden af højre side på bilen og træder ud af bilen med et krampeanfald i mine tæer.

Nå, det var mine “10 ting du ikke vidste om ovenstående… “. Min tanke er med dette indlæg, at jeg 2 gange om  måneden vil lave et indlæg med “10 ting..” som overskrift. De 10 ting kan både være 10 ting min mamma syntes jeg er god til, 10 ting jeg ikke kan lide, 10 ting mine brødre elsker ved mig, eller måske noget helt fjerde – Hvad tænker i om det?
Jeg elsker selv at læse indlæg som disse hos andre bloggere og finder dem altid interessante og sommetider også inspirerende. Jeg håber virkelig at i vil finde de 10 ting, måske ikke inspirerende, men så måske sjove og underholdende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX PREVIEW // AUGUST 2016