Palmolive Aroma Sensations

Når muligheder bliver til krav

Jeg åbner lige lidt op for det tanker mylder som farer rundt i hovedet på en om aftenen når man ligger sig i sengen og rent faktisk skulle sove. Denne her gang ramte mine tanker mig bare lidt hårdere end de plejer. Så i får lige et stykke med Lines tanker 🙂

I dag er det som kvinde næsten et krav for at være smuk at have, stort fyldigt hår (extensions), være lækker brun året rundt, silikone bryster, være høj og slank – helt top trænet, ikke spise usundt, have flotte tænder, pæne negle og have 100% styr på sig selv. Jeg kender det fra mig selv.. Man kigger rundt på instagram, facebook og i blog verdenen og tænker “wow, så brun.. Så høj.. Så meget flot tøj.. De extensions vil jeg også have..  Vi ønsker os hvad vi selv mangler og helst det den anden har. Sig mig siden hvornår er mulighederne for at pifte sig selv lidt op gået hen og er blevet til krav?
I don’t get it!

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 10.57.06

Jeg er måske lidt bleg, har skæve tænder, måske et par kilo for meget på sidebenene og motionere ikke mere end højest nødvendigt. Men alligevel føler jeg mig smuk. Jeg har nogle indre værdier, jeg ligger mere vægt på end de ydre. Jeg er den eneste som kan definere hvornår jeg syntes jeg er smuk. Jeg får tit at vide, at jeg render rundt med en udstråling som siger spar fem. Det er en af de værdier som gør mig smuk. I dagens Danmark handler det ekstrem meget om de ydre værdier – Hvilket kan være fint.
Ligeså længe muligheder ikke bliver til krav. Husk det!

Hele min folkeskole så man mig ikke i bare arme. Jeg syntes jeg var for bleg og havde for mange hår på armene. (Jeg besvimede vidst også på en lejrskole udflugt engang, fordi jeg rendte rundt i lange bukser, lukkede sko og en kæmpe stor “I ♥ CPH” hættetrøje. Men mine blege arme og ben var der ingen som fik lov til at se.) Jeg tror jeg 100 gange har “skældt” min mamma ud over, hvorfor hun for filan da ikke bare havde været sammen med en mørk mand?!
Kunne hun ikke se hvor tarveligt det var at føde mig, bleg!?

Heldigvis har jeg idag lært at jeg er smuk som jeg er. Måske er jeg som sagt lidt for tynd, lidt for bleg, har skæve tænder og tendens til uren hud. Men så har jeg så mange andre værdier. Som sagt har jeg en god udstråling, tykt hår, er meget udadvendt, har flotte øjne og store læber. Jeg har en vidunderlig kæreste jeg har været samme med i snart 5 år, en fantastisk familie og 2 vidundere til vuffere. Ja så kan det sku godt være jeg har lidt små skavanker – Men fuck it! Jeg har det da egentlig meget godt 😉

Så sweetie! Husk at rose dig selv over de værdier du finder stærke. De værdier du selv har anskaffet dig, de værdier som gør dig til lige nøjagtig den du er. Husk at klappe dig selv på skulderen over at du får en masse inspiration fra andre smukke kvinder – Men at du stadig bevarer dig selv, lige som du er.

Nyd jeres liv fuldstændig som i er! Og husk, muligheder bliver kun til krav hvis man lader dem blive krav!

Kys♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmolive Aroma Sensations