Lifesavers for cold weather!

Uddannelses aftale ophævet…

IMG_4137
Jeg har tit ønsket at kunne fortælle jer hele sandheden, men for at skåne både mig og selv og min tidligere arbejdsplads har jeg holdt kortene tæt ind til kroppen. Det er virkelig en befrielse at kunne dele med jer hvordan jeg står og hvordan min situation ser ud. For at gøre en lang historie kort får i lige en lille opsummering her.

Jeg har i snart 2 år været i lærer som frisør, men for et stykke tid siden fik jeg et kollaps på jobbet, hvor min krop valgte at sige stop, grundet stress. Jeg havde, set i bakspejlet, længe haft symptomer som jeg ikke på nogen måde havde lyttet til, men jeg havde endelig fået en praktikplads, i et fag som var næsten umuligt, og den chance skulle jeg ikke lade gå til spilde. Jeg gjorde alt hvad der stod i min magt for at være den perfekte kollega og elev, desværre glemte jeg bare at lytte til mig selv. Det gav bagslag og jeg fik konstateret stress og måtte sygemelde mig.

Det seneste stykke tid har jeg brugt på at komme mig igen, lære min krops signaler at kende og vide hvornår jeg skal stoppe op og trække vejret. Efter at have arbejdet en del med mig selv og for en gang skyld lyttet til mig selv, har jeg fundet ud af at frisørfaget ikke er en branche jeg vil forsætte i. Jeg har valgt at opsige min kontrakt med min tidligere arbejdsplads og skal nu videre ud på nye eventyr. Det har været utrolig svært for mig at vælge at opsige den kontrakt, da jeg ikke er et menneske som giver op. Det der bare er anderledes nu, er at jeg ikke har valgt at give op, jeg har ikke været svag og vendt ryggen til, jeg har tvært imod været stærk og lyttet til min krop og stået ved mine valg. For mig er det her en kæmpe sejr, at jeg har kunne sige fra!

Grunden til at det har været så svært at opgive den kontrakt, har nok været, “Hvad tænker andre om mig nu?”, “Hvad siger min familie til at jeg dropper min udd?”, “Hvis jeg dropper ud af denne udd. kan jeg så klarer andre udd?” og “Ser folk mig nu som en taber, en der giver let op?”. Tanker som disse har været en stress faktor i sig selv at rende rundt med, og jeg håber virkelig at alle som render rundt med sådanne tanker, har en familie og venner som støtter dem 110% i hvad de foretager sig. Jeg fandt ud af at alle de tanker som jeg havde haft, var tanker jeg opfandt i mit hovede, for alt den støtte jeg har fået i forhold til det valg jeg har truffet har været fuldstændig fantastisk!

Pointen med dette opslag var egentlig at være ærlige overfor jer, lade jer komme lidt dybere ind hos mig og få et lidt større indblik i hvem jeg er som person og hvor jeg er i mit liv ligenu. Og så håber jeg, helt inde dybest fra hjertet, at i lytter til jer selv! Ingen er mere værd end dig selv! Passer du ikke på dig selv, kan du ikke passe på andre – Den følger mig forevigt, husk det! Det er så vigtigt! Elsk dig selv som du er, og stå ved dine valg!

FØLG MEGET GERNE MED PÅ FACEBOOK, BLOGLOVIN, YOUTUBE OG INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lifesavers for cold weather!